Syksyyn mennään, että tärähtää. Tech-stackissa korostuu Java ja Javascript.

Syksyyn mennään, että tärähtää. Tech-stackissa korostuu Java ja Javascript.

Blogi

Vauhdikas kevät saa jatkoa elokuussa starttaavalle syyslukukaudelle. Ekat frendit aloittelee toimeksiantoja asiakkaissa jo nyt elokuussa ja meillä on tulossa huikea asiantuntijatyön keskustelutilaisuus tiiviin 20 hengen voimin heti ensi viikolla, en malta odottaa, kiva ilta tiedossa! 🙂

Syksyllä jatkamme 20:nen osakkaan täyteen kuromista, joka näillä näkymin näyttää hyvinkin mahdolliselta saavuttaa jo syksyn aikana, mikä on toisaalta kyllä jo yli odotusten. Ensi vuoden suuntaviivat on jo isossa kuvassa selvät ja näistä luultavasti myöhemmin lisää.

Tästä se lähtee, huikeeta syksyä meille ja teille lukijoille myös! 🙂

t. Lauri

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!