2017 wrap up! Huikea! :)

2017 wrap up! Huikea! :)

Blogi

Lyhyen yhteenvedon paikka. ?

Vuosi alkaa lähestyä joulua ja loppua. Me ollaan tavattu 6kk aikana kasvotusten 150+ kehittäjää, yli 60 asiakasta ja pitkälle toistakymmentä yhteistyökumppania. Meille oli alusta alkaen päivänselvää, että verkostoituminen on nykypäivää ja yritys tarvitsee mieluummin kasvot kuin digitaalisen kampanjan. Palautteen perusteella olemme onnistuneet paremmin kuin hyvin, liki pitäen kaikki pitävät meidän konseptia raikkaana uutena tuulena markkinoilla, joka on pitkään ollut hyvin vakiomuotoinen. Tämäkään ei tosin ole ihmetys, kuuntelimme markkinaa jo korvat höröllä markkinatutkimuksen kautta.

Elokuussa meillä oli asiantuntijatyötä puhutteleva tilaisuus n. 25 meitä innostavalle huippuosaajalle, samanmoinen marraskuussa ja seuraava on luvassa helmikuussa 2018. Lisäksi ollaan myös ehditty verkostoitumaan syksyllä toimialan merkittävissä tapahtumissa. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä marraskuussa päästiin viettämään yhteisiä ensimmäisiä pikkujouluja, sovittamaan uuden karheita Makia yhteistyön siivittämiä paitoja ja fiilistelemään tulevan kevään näkymiä.

Vuosi tosiaan lähestyy joulun rauhaa, muutama viikko vielä jäljellä ennen 2017 paketointia. Meitä on nyt yhteensä 12 + ryhmä kiinnostuneita joiden kanssa keväällä jatketaan oikeudenmukaisuuden soihdun kantajuutta markkinaan – näin jälkikäteen emme voisi olla tyytyväisempiä menneeseen, mahtavaa huomata, että meistä alkaa jo näin nopeasti muodostua yhteisö jolla on kiinnostus tehdä asiat eri tavalla – omalla tavalla. Tulevana keväänä meillä on edessä ”ensimmäisen toimintavuoden” täyttyminen, joka pitää sisällään näillä näkymin n. 20 hengen tavoitteen (toki riippuen sopivuudesta), sekä tietysti meidän mielettömät alkaneet kumppanuudet asiakkaisiin.

Luvassa on myös paljon uusia käänteitä, tärkeintä kuitenkin, että oikeudenmukaisuus on jo täällä. Stay tuned.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!