2017 wrap up! Huikea! :)

2017 wrap up! Huikea! :)

Blogi

Lyhyen yhteenvedon paikka. ūüėä

Vuosi alkaa lähestyä joulua ja loppua. Me ollaan tavattu 6kk aikana kasvotusten 150+ kehittäjää, yli 60 asiakasta ja pitkälle toistakymmentä yhteistyökumppania. Meille oli alusta alkaen päivänselvää, että verkostoituminen on nykypäivää ja yritys tarvitsee mieluummin kasvot kuin digitaalisen kampanjan. Palautteen perusteella olemme onnistuneet paremmin kuin hyvin, liki pitäen kaikki pitävät meidän konseptia raikkaana uutena tuulena markkinoilla, joka on pitkään ollut hyvin vakiomuotoinen. Tämäkään ei tosin ole ihmetys, kuuntelimme markkinaa jo korvat höröllä markkinatutkimuksen kautta.

Elokuussa meillä oli asiantuntijatyötä puhutteleva tilaisuus n. 25 meitä innostavalle huippuosaajalle, samanmoinen marraskuussa ja seuraava on luvassa helmikuussa 2018. Lisäksi ollaan myös ehditty verkostoitumaan syksyllä toimialan merkittävissä tapahtumissa. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä marraskuussa päästiin viettämään yhteisiä ensimmäisiä pikkujouluja, sovittamaan uuden karheita Makia yhteistyön siivittämiä paitoja ja fiilistelemään tulevan kevään näkymiä.

Vuosi tosiaan l√§hestyy joulun rauhaa, muutama viikko viel√§ j√§ljell√§ ennen 2017 paketointia. Meit√§ on nyt yhteens√§ 12 + ryhm√§ kiinnostuneita joiden kanssa kev√§√§ll√§ jatketaan oikeudenmukaisuuden soihdun kantajuutta markkinaan ‚Äď n√§in j√§lkik√§teen emme voisi olla tyytyv√§isempi√§ menneeseen, mahtavaa huomata, ett√§ meist√§ alkaa jo n√§in nopeasti muodostua yhteis√∂ jolla on kiinnostus tehd√§ asiat eri tavalla – omalla tavalla. Tulevana kev√§√§n√§ meill√§ on edess√§ ‚ÄĚensimm√§isen toimintavuoden‚ÄĚ t√§yttyminen, joka pit√§√§ sis√§ll√§√§n n√§ill√§ n√§kymin n. 20 hengen tavoitteen (toki riippuen sopivuudesta), sek√§ tietysti meid√§n mielett√∂m√§t alkaneet kumppanuudet asiakkaisiin.

Luvassa on myös paljon uusia käänteitä, tärkeintä kuitenkin, että oikeudenmukaisuus on jo täällä. Stay tuned.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vastaa

Vapauta kartta

Lukitse kartta

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!