Human-Centric Lean edustaa digipalveluiden kehityksen uutta sukupolvea!

Human-Centric Lean edustaa digipalveluiden kehityksen uutta sukupolvea!

Blogi

Digitaalisten palveluiden kehitysprosessien kypsyystasoista tinkimättä – nykypäivänä tärkeää on nostaa ihminen kehityksen keskiöön. Päätimme omalta osaltamme ratkaista asiaa Design thinking hengessä julkaisemalla uuden Human-Centric Lean -mallin. Malli korostaa inhimillisyyttä yli prosessien, koska jokainen kehitysprojekti ja lopulta uusi palvelu on ainutlaatuinen – projektiin osallistuneiden ja palvelua hyödyntävien ihmisten näköinen.

Miksi?

Digiajan asiakkaalla on valtaa, jota hän myös haluaa ja osaa käyttää. Asiakas tietää olevansa arvokas. Digiajan asiakas on aktiivinen toimija. Asiakkaat rakastavat mukavuutta. He tietävät mitkä palvelut ja yritykset herättävät tunteita, sytyttävät toimintaan ja pitävät lojaliteetin korkealla. Uusien digitaalisten palveluiden innovointi, kehitys, käyttö ja jopa kehitysprosessit ovat ihmisten luovuuden varassa.

Miten?

Sailer ja Luoto Company yhdistivät videografisen tutkimuksen uusia teknologioita ja ideoita kokeilevaan sovelluskehitykseen. Yhteisessä palvelutoimituksessa Luoto Company tarjoaa huippuosaamistaan ns. 4+1 mallilla uusiin innovatiivisiin kokeiluihin ja Sailer tuo palvelun tulevat asiakkaat osaksi kehityksen palautesyklejä videon avulla.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää human centric lean -mallista – työnäytteineen!

Oy Sailer on helsinkiläinen, vuonna 2014 perustettu tutkimustoimisto, joka inspiroi organisaatioita olemaan ihmiskeskeisiä. Se yhdistää laadullisen markkinatutkimuksen, tasokkaan videotuotannon ja akateemisen osaamisen vaikuttavaksi tutkimuskokonaisuudeksi. www.sailer.fi

Luoto Company on pk-seudulla toimiva, vuonna 2017 perustettu full stack sovelluskehitykseen erikoistunut asiantuntijatoimisto, jonka ytimessä on usko ihmiseen. Puhtaasti osakkaista koostuva joukkueemme haluaa rakentaa merkityksellisiä, älykkäitä palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa.www.luotocompany.fi

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!