Ensimmäinen vuosi takana ja kesää kohden mennään!

Ensimmäinen vuosi takana ja kesää kohden mennään!

Blogi

Aurinko tuo tänään hymyn kasvoille. Vuosi ja 3kk on mennyt nopeasti. Olemme puhuneet (IT-)asiantuntijatyön muutoksesta. Oikeudenmukaisuudesta. Korkeasta (moni)osaamisesta. Asiakaskokemuksen syntymisestä ja asiakkaisiin investoimisesta (4+1). Kyvystä sitoutua tekijöiden kasvoilla, tuottaa itseohjautuvaa asiakaskokemusta kompleksisessa ja monien riippuvuuksien maailmassa.

Tänään hymyilyttää myös se, että reilun vuoden jälkeen meillä on 10 upeaa asiakasta, joita jo 20 luotolaista palvelee. Olemme löytäneet sovelluskehitystä, koneoppimista ja tekoälyä täydentäviä kumppaneita designista, liiketoimintamuotoiluun ja ketterien organisaatioiden rakentamiseen. Suomalaisen IT-asiantuntijan ja yhteiskunnan kehittymisen kirsikaksi saamme tänä keväänä keskustella myös palveluliiketoiminnan viennistä. Mallista, jossa voittaa sekä asiakas, asiantuntija, että palvelun laatu.

Pointti: asiantuntijatyö on muutoksessa aivan kuten palveluliiketoiminnat itsessään. Uusia tapoja voidaan esitellä, asiantuntijoiden ja palveluliiketoimintojen globaalin kilpailukyvyn takaamiseksi. Kiitos kaikille teille kannustuksesta ja luottamuksesta. Josko aurinkoisen päivän fiilikset tuli täälläkin välitettyä verkostollemme?
#asiantuntijat #verkostotalous #heidänasiakkaat

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!