Alkusyksyn kiire yllätti, positiivisesti.

Alkusyksyn kiire yllätti, positiivisesti.

Blogi

Meillä oli takana jo todella hyvä kevät ennen kesää, mutta elokuu lähti liikkeelle todella vauhdilla – saimme monta uutta ystävää, niin asiakkaissa kuin tekijöissä. Julkisesti myös pääsimme varsin isojen rinnalle, Kelan puitesopimustoimittajien joukossa. Meille tämä tietysti oli suuri kunnia ja kiitollisuuden paikka. Onnittelut myös muille toimittajille.

Rehellisesti sanottuna 2017 lähtöviivoilla emme olisi ehkä uskoneet täysin, että kehitys on näin nopeaa mutta kovalla työllä ja osaavalla porukalla kaikki on toki mahdollista. Kuluvan vuoden liikevaihtoennuste lähentelee kolmea miljoonaa ja joukkueessa on sovelluskehityskokemusta liki 300 vuoden edestä. Piakkoin olemme myös viettämässä yhteistä iltapäivää saunasaaressa, rennossa tunnelmassa on hyvä vähän pohtia seuraavia liikkuja. Pinnan alla meissä kytee hyvä henki, henkilökohtaisesti on todella antoisaa olla osa tätä joukkuetta. Hienoa aikaa, kaikkinensa.

Päälinjat eivät kuitenkaan ole muuttuneet, eivätkä sitä tee jatkossakaan, meille kasvu ei ole itseisarvo, pakollisuus – sen sijaan oikeudenmukaisuuden toteuttaminen käytännössä, osaamisen kehittäminen ja syvät kumppanuudet ovat. Näistä meillä on jo nyt kertynyt todella hyviä kokemuksia – osakkaat myös arvottivat jopa kaiken henkilökohtaisen edelle asiakkaan edun varmistamisen. Meidän oikeudenmukaisuuteen ja asiakkaan edun tavoitteluun perustuva, asiantuntijaa palveleva omistamisen kulttuuri yhdistettynä asiakkaan samaistuttaviin arvoihin on todella hyvä lähtökohta onnistuneille projekteille.

Liityimme hiljattain myös twitteriin, eiköhän sydäntalvella viimeistään aikaa liikene tiuhempaan ja asiapitoisempaan viestittelyyn. Noilla kokemusvuosilla kun on paljon mielenkiintoista kerrottavaa. Toki meitä kannattaa kutsua esim. lounaille, kasvokkain tapahtuva viestintä on kuitenkin näin digiaikana todella kovaa valuuttaa! 🙂

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!