Päivitetty palveluportfolio, verkoston avulla voimme palvella entistä laajemmin!

Päivitetty palveluportfolio, verkoston avulla voimme palvella entistä laajemmin!

Blogi

Totesimme lähtöjään 2017:  Hyvin rajattu palvelukokonaisuus on osa asiakaspalvelua, joka pätee edelleen Digitalisaation terminologiaviidakkossa.

Nykyisin olemme hyvin vahvan verkoston jäsen, jossa kumppanimme ovat kaikki tähtiosaajia entisistä työyhteisöistään – nyt he ovat vain päättäneet ottaa vastuun omiin käsiinsä. Verkoston avulla tarjontamme on laajennut aina startegiasta ja markkinatutkimuksesta silmiä hivelevän UX/UI muotoilun kautta tietoturvapalveluihin ja mm. agile coaching palveluihin. Tämä myös edesauttaa meitä keskittymään omaan ydinosaamiseen, joka säilyy edelleen vahvasti sovelluskehitys painoitteisena. Yhteensä verkosto mukaanlukien meitä on jo 100+ huippuosaajaa palvelemassa asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, autamme mielellämme joustavasti yhdellä sopimuksella, meillä on jo useita onnistuineita yhteisprojekteja verkostomme toimittamina.

Vastaa

Vapauta kartta

Lukitse kartta

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!