Päivitetty palveluportfolio, verkoston avulla voimme palvella entistä laajemmin!

Päivitetty palveluportfolio, verkoston avulla voimme palvella entistä laajemmin!

Blogi

Totesimme lähtöjään 2017:  Hyvin rajattu palvelukokonaisuus on osa asiakaspalvelua, joka pätee edelleen Digitalisaation terminologiaviidakkossa.

Nykyisin olemme hyvin vahvan verkoston jäsen, jossa kumppanimme ovat kaikki tähtiosaajia entisistä työyhteisöistään – nyt he ovat vain päättäneet ottaa vastuun omiin käsiinsä. Verkoston avulla tarjontamme on laajennut aina startegiasta ja markkinatutkimuksesta silmiä hivelevän UX/UI muotoilun kautta tietoturvapalveluihin ja mm. agile coaching palveluihin. Tämä myös edesauttaa meitä keskittymään omaan ydinosaamiseen, joka säilyy edelleen vahvasti sovelluskehitys painoitteisena. Yhteensä verkosto mukaanlukien meitä on jo 100+ huippuosaajaa palvelemassa asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, autamme mielellämme joustavasti yhdellä sopimuksella, meillä on jo useita onnistuineita yhteisprojekteja verkostomme toimittamina.

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!