Osaamispääoman arvostaminen. Vuoden 2019 suunta.

Osaamispääoman arvostaminen. Vuoden 2019 suunta.

Blogi

Kiitos Nordean Share -lehdelle mahdollisuudesta puhua osaamispääomasta ja sen arvostamisesta. Uskomme vahvasti Suomen kilpailukykyyn asiakaskokemuksen ja asiantuntijoiden ajassa. Rakenteiden jatkuva kehittäminen kasvattaa osaamispääomaamme ja esittelee asiantuntijatyö 2.0:n, tällöin meidän on mahdollista kasvaa Euroopan piilaaksoksi. Luodon FB sivuilla jutun sisältöä. www.facebook.com/luotocompany

Yleisesti meidän 2019 starttaa tällä hetkellä ml. arvokkaat kumppanimme n. 40 hengen kokonaisuudessa. Useampia hyviä tuttujamme on myös liittymässä meihin, odotamme maltillista kasvua 2019 vuodelle. 2018 etenimme hyvin vahvasti turvallisuus edellä, ei haluttu kasvaa kasvamisen ilosta vaan hyvien ihmisten kautta – hyvät tuntee hyviä ja ainoastaan maltilla voidaan löytää sopiva kombinaatio nykypäivän asiantuntijan työkalupakista, jossa ei korostu pelkkä tekninen kyvykkyys. Oppimisella ja viestinnällä on järkyttävän suuri arvo, varsinkin konsultoivassa roolissa. Kasvulla ei myöskään saa riskeerata vakavaraisuutta, työn pitää pysyä näpeissä, Nordea Share lehdessä on hyvin onnistuttu kiteyttämään meidän punainen lanka ja näistä lähtökohdista hyvä jatkaa vuoteen 2019.

Hieno auringonpaiste muuten tänään! 🙂

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!