Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

Avoin haku

Meillä sinun osaamista arvostetaan markkinoiden reiluimmin. Haluamme rakentaa maailmasta älykkään, joten haemme huippuosaavaan joukkueeseen uusia osakkaita. Liity mukaan, tehdään tämä aidosti oikein.

Haemme:

Kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, ensisijaisesti kehittäjiä ja arkkitehteja. Tech stackissa meitä kiinnostaa moderni Java- ja JavaScript/TypeScript, Scala, Go, Kotlin, Python, C#, F#, Haskell, Clojure sekä open source -osaaminen. Pilviarkkitehtuureja unohtamatta. Toki tiettyä teknologiaa tärkeämpää on kokemus uuden tiedon omaksumisesta ja kyvystä valita oikea työkalu tehtävään. Väärinymmärrysten välttämiseksi osaat kommunikoinnin jalon taidon ja rakennat luottamusta.

Tarjoamme:

Lähes rajattomat mahdollisuudet järjestää omaa uraa ja elämää eteenpäin miten haluat. Olemme kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, joita yhdistää oikeudenmukaisuuden arvo. Käytännössä arvo toteutuu markkinoiden reiluimman omistamisen kautta, joka konseptina on täysin ainutlaatuinen (> aiheesta lisää).

Muutamme maailmaa paremmaksi merkityksellinen projekti kertaansa. Arvostamme yhteisöämme, hyviä työoloja, osaamisen kehittämistä ja vapaa-aikaa läheisten parissa. Asioita joilla on merkitystä myös asiakaskokemukseen.

Emme puolestaan investoi mm. omiin toimitiloihin, voimakkaaseen kasvuun, tarpeettomiin työsuhde-etuihin tai muuhun turhaan, rakenteemme on myös matala, ilman ulkoista omistajajoukkoa. Karsimme siis asioista joilla ei ole asiakaskokemuksen tai osakkaan kannalta merkitystä.

Miten voit hakea?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja kiinnostut enemmän, niin lähesty vapaamuotoisella viestillä ketä meistä haluat. Haluamme ensin tavata rennossa ilmapiirissä, sitoumuksetta esim. lounaalla ajatuksia vaihtaen – jaamme avoimesti ja mielellään tietoa konseptistamme enemmän. Lisäksi sinun ajatukset toimialan tilasta ja suunnasta kiinnostavat meitä kovasti.

 

Lisätietoja antaa:

Nira Biaudet, CSO (puh. 0407561322)

Lauri Nousiainen, COO (puh. 0407184066)

spostit muotoa: etunimi.sukunimi@luotocompany.fi

Vastaa

2 kommenttia artikkeliin “Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

  1. Avatar Mikael sanoo:

    Entä IPR-omistus ja yrityskulttuuri joka joukkoistaa hallituksen asiakkaille ja turvaa heidänkin oikeudet?

    1. Lauri Nousiainen Lauri Nousiainen sanoo:

      Hyvä kysymys! Asiakas omistaa IPR oikeudet jo normaalisti IT2018 tms. hankintasopimusten mukaan. Yrityskulttuuri on meidän oma ja sitä kehitetään yhdessä.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!