Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

Avoin haku

Meillä sinun osaamispääomaa arvostetaan markkinoiden reiluimmin. Haluamme rakentaa maailmasta älykkään, joten haemme huippuosaavaan joukkueeseen uusia osakkaita. Tarkoituksena on vetäytyä vuoden vaihteessa joukkueen kesken viimeistelemään suunnitelma tarinamme seuraavalle suurelle käänteelle. Toivottavasti ehdit mukaan, tehdään tämä aidosti oikein.

Haemme:

Kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, ensisijaisesti kehittäjiä ja arkkitehteja. Tech stackissa meitä kiinnostaa moderni Java- ja JavaScript/TypeScript, Scala, Go, Kotlin, Python, C#, F#, Haskell, Clojure sekä open source -osaaminen. Pilviarkkitehtuureja unohtamatta. Toki tiettyä teknologiaa tärkeämpää on kokemus uuden tiedon omaksumisesta ja kyvystä valita oikea työkalu tehtävään. Väärinymmärrysten välttämiseksi osaat kommunikoinnin jalon taidon ja rakennat luottamusta.

Tarjoamme:

Meitä yhdistävä arvo, oikeudenmukaisuus, konkretisoituu Luodon ainutlaatuisen omistamisen kulttuurin kautta. Se tarkoittaa osakkaillemme aitoa tasavertaista 80 % omistusosuutta. Olemme vasta matkamme alussa mutta mallimme tarjoaa jo etuja, jotka ovat mahdollisia vain aidon omistamisen kautta. Tuoreessa blogissa tiivistäen aiheesta lisää.

Uniikin omistamisen kulttuurin rinnalla haluamme muuttaa maailmaa paremmaksi merkityksellisten projektien kautta. Arvostamme myös yhteisöämme, hyviä työoloja, osaamisen kehittämistä ja vapaa-aikaa.

Miten voit hakea?

Lähesty vapaamuotoisella viestillä meistä ketä haluat, haluamme tavata ensin rennossa ilmapiirissä ja sitoumuksetta esim. lounaalla ajatuksia vaihtaen – älykkään maailman rakentaminen on vasta alkumetreillään, emmekä pidä kiireestä rekrytoinnissa.

Vastaa

2 kommenttia artikkeliin “Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

  1. Avatar Mikael sanoo:

    Entä IPR-omistus ja yrityskulttuuri joka joukkoistaa hallituksen asiakkaille ja turvaa heidänkin oikeudet?

    1. Lauri Nousiainen Lauri Nousiainen sanoo:

      Hyvä kysymys! Asiakas omistaa IPR oikeudet jo normaalisti IT2018 tms. hankintasopimusten mukaan. Yrityskulttuuri on meidän oma ja sitä kehitetään yhdessä.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!