Sovelluskehittäjä! Suomen ainutlaatuisin omistamisen kulttuuri hakee uusia osakkaita!

Avoin haku

Meillä sinun osaamispääomaasi arvostetaan markkinoiden reiluimmin. Haluamme rakentaa maailmasta älykkään, joten haemme huippuosaavaan joukkueeseemme uusia vahvistuksia. Tarkoituksena on vetäytyä vuoden vaihteessa joukkueen kesken viimeistelemään suunnitelma tarinamme seuraavalle suurelle käänteelle. Toivottavasti ehdit mukaan, tehdään tämä aidosti oikein.

Haemme:

Kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, ensisijaisesti kehittäjiä ja arkkitehteja. Tech stackissa meitä kiinnostaa moderni Java- ja JavaScript/TypeScript, Scala, Go, Kotlin, Python, C#, F#, Haskell, Clojure sekä open source -osaaminen. Pilviarkkitehtuureja unohtamatta. Toki tiettyä teknologiaa tärkeämpää on kokemus uuden tiedon omaksumisesta ja kyvystä valita oikea työkalu tehtävään. Väärinymmärrysten välttämiseksi osaat kommunikoinnin jalon taidon ja rakennat luottamusta.

Tarjoamme:

Meitä yhdistävä arvo, oikeudenmukaisuus, konkretisoituu Luodon ainutlaatuisen omistamisen kulttuurin kautta. Se tarkoittaa osakkaillemme aitoa tasavertaista 80 % omistusosuutta. Olemme vasta matkamme alussa mutta mallimme tarjoaa jo etuja, jotka ovat mahdollisia vain aidon omistamisen kautta. Tuoreessa blogissa tiivistäen aiheesta lisää.

Uniikin omistamisen kulttuurin rinnalla haluamme muuttaa maailmaa paremmaksi merkityksellisten projektien kautta. Arvostamme myös yhteisöämme, hyviä työoloja, osaamisen kehittämistä ja vapaa-aikaa.

Miten voit hakea?

Lähesty vapaamuotoisella viestillä meistä ketä haluat, haluamme tavata ensin rennosti lounaalla ajatuksia vaihtaen – älykkään maailman rakentaminen on vasta alkumetreillään, emmekä pidä kiireestä rekrytoinnissa.

Vastaa

Vapauta kartta

Lukitse kartta

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!