Kesäkirje asiakkaillemme, ystävillemme, monella tapaa matkaamme osallistujille

Kesäkirje asiakkaillemme, ystävillemme, monella tapaa matkaamme osallistujille

Blogi

Aloitamme siirtymisen ansaittuun kesälomakauteen. Palaamme elokuussa uusin päivityksin.

Luoto Company syntyi kestäväksi ja lämpimäksi kodiksi, Luodoksi palveluyhtiöiden mereen, muuttamaan toimialamme oikeudenmukaiseksi. Kesään 2020 tultaessa katsomme merkityksen näkökulmasta matkamme todella onnistuneena. Edustamme uutta suuntausta. Kiitos, että olet osallistunut tarinaamme seuraajana, auttajana, sparraajana, kumppanina tai muun muodon kautta!

Keväällä 2020 kohtasimme oudon Koronan. Iloitsemme siitä, että testasimme itseämme poikkeuksellisella haasteella. Tässä auttoi jo vuodesta 2017 rakennettu pläni, joka valmistui jo silloin myös haastavaan markkinaan. Vuosina 2017-2019 vastaavissa katsauksissa totesimme, että teemme todennäköisesti oikeita asioita, näin voi tämänkin testin jälkeen meidän mielestämme todeta. Toki tiedostamme outojen aikojen jatkuvan.

Koronasta huolimatta olemme laajentaneet asiakaskuntaamme, viestineet ulkoisesti ja sisäisesti ja mikä tärkeintä asiakas- sekä omistajatyytyväisyytemme on korkea. Solmimme keväällä uusia yhteistyösuhteita +10, tämä on vallitsevissa oloissa äärimmäisen poikkeuksellista, kiitos luottamuksesta teille kaikille. Lisäksi ajattelumme tuotti syvän kumppanuuden NorthCoden kanssa, tässä ulottuvuudessa on myös toinen aihio keskusteluissa.

Focus kääntyi Keväällä osin skenaarioharjoituksiin sekä Koronan seuraamiseen. Mikä jäi vähemmälle? Sisäiset tapahtumat, näitä kaipaamme kaikki. Erityisen harmittavaa oli kesän juhlimisen peruuntuminen. Peruimme myös tietoturvatapahtuman, jota suunnittelimme yhdessä HelSecin kanssa. Lisäksi sisäiset kehityshankkeet esim. laatumanifeston ja osaamismatriisin osalta jäivät vähemmälle huomiolle fyysisen etäisyyden kasvettua. Toivomme todella, että pääsemme näihin käsiksi elokuusta-> Sisäisessä kehityksessä otimme kuitenkin askelia uuden ”Luoto käsikirjan” myötä, siinä on kuvattu ajattelumme tärkeimmät asiat. Voidaan todeta, että ainutlaatuisen mallimme v1.0 on maalissa.

Haluamme vielä kerran kiittää aivan jokaista ystäväämme, että olemme yhdessä luoneet toimialalle muutoksen voiman, joka ei puhalla kellareissa vaan ihmisten keskuudessa.

Kiitoksien lisäksi haluamme nostaa esille ajatuksemme ajasta. Aika on ihmiselle tärkein elämäämme määrittävä tekijä, koska se kuluu nopeiten, nopeammin kuin mikään muu meitä ympäröivä voima. Ota kesällä aikaa itselle, perheelle, grillaukselle, harrastuksille, ole offline, kesiä ei ole loputtomasti. Työelämän on tärkeä, elämä on vieläkin tärkeämpi.

Näillä sanoilla, hyvää kesää kaikille, kaikkien luotolaisten puolesta!

 

ps. Tuoreimmat julkaisut meistä mediassa keväältä mm.

Talouselämä, Tebatti: Kapitalismi on vikatilassa ja se on syytä buutata

Kaleva, Kapitalismi on rikki – henkilöstö voi korjata sen

TiVi, It-konkarien yritys kiihdytti nollasta liki 9 miljoonaan 3 vuodessa – laajentaa bisneksiä Britanniaan

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!