Elokuu vilahti positiivisen kiireen keskellä!

Elokuu vilahti positiivisen kiireen keskellä!

Blogi

Lomilta on palattu hyvällä energialla!! Koko 45 hengen voimin. Kesälomille lähdettiin tuore osakeanti maalissa ja meidän H1/2020 päätyi kasvaneisiin lukemiin. Olemme kuluvana vuonna reippaan kasvun tiellä ja siitä kerromme myöhemmin enemmän.

Parasta oli kuitenkin kesän jälkeen nähdä isommalla porukalla meidän kulttuuriin kuuluvassa kuukausiyhteenvedossa ensi kertaa sitten koronakevään startin, jolloin kaikki vetäytyivät omiin koppeihinsa kurjalta virukselta suojaan. Tuolloin kaikkia tapahtumia jouduttiin lykkäämään eteenpäin. Nyt kuitenkin päästiin käsittelemään tärkeitä asioita mm. kasvuun ja tulevaisuuteen liittyen ennen yhteisiä äänestyksiä. Kyllä, meillä nämä asiat kuuluvat kaikille.

Syksyn alku näyttää siltä, että etsimme vielä uusia kollegoita maltillisesti. Tarvitsemme tiettyjä täsmäosaamisia vahvistamaan jo ennestään kokenutta kaartiamme, etenkin datan osalta. Kiinnostus on kuitenkin kohtuullisen reipasta ja saammekin hyvin yhteydenottoja jo tekijöiltä itseltään, vaikkemme ole rekrytointi-ilmoituksiin niin suuresti laittaneet paukkuja. Tapaamisia arvostamme jo kohtaamisten kautta – niistä oppii ja paljon. Kuulemma olemme onnistuneet kertomaan uutta myös vastapuolelle! Haku on edelleen auki täällä.

Myynnin ja asiakkuuksien osalta kieltämättä elokuu hieman yllätti positiivisesti uusien tarjousten myötä! Tästä on hyvä jatkaa katse pallossa kohti loppuvuotta. Ei anneta toiselle aallolle liikaa virtaa ja pidetään huolta sekä itsestämme että toisista!

ps. seuratkaa facea ja linkkaria tiiviisti, siellä tapahtuu tiiviimmin – yksi isompi pommi nurkan takana!

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!