Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

Avoin haku

Meillä sinun osaamistasi arvostetaan markkinoiden reiluimmin, koska vankalla kokemuksella osaamme yhdessä rakentaa hyvän asiakaskokemuksen. Liity mukaan, tehdään tämä yhdessä oikein!

Haemme:

Kokeneita sovellus- ja datakehityksen ammattilaisia, ensisijaisesti kehittäjiä ja arkkitehteja. Tech stackissa meitä kiinnostaa moderni Java- ja JavaScript/TypeScript, Scala, Go, Kotlin, Python, C#, Rust sekä pilvi- ja ETL/dataosaaminen, esim. Spark, Kafka ja Flink. Toki tiettyä teknologiaa tärkeämpää on kyky omaksua uutta tietoa ja valita oikea työkalu tehtävään. Tämän lisäksi meille on tärkeää, että osaat viestiä sujuvasti ja rakentaa luottamusta yhteisössä.

Tarjoamme:

Lähes rajattomat mahdollisuudet järjestää omaa uraasi ja elämääsi eteenpäin miten haluat. Olemme kokeneita sovelluskehityksen ammattilaisia, joita yhdistää oikeudenmukaisuuden arvo. Käytännössä arvo toteutuu markkinoiden reiluimman omistamisen kautta, joka on konseptina täysin ainutlaatuinen (> aiheesta lisää).

Muutamme maailmaa paremmaksi merkityksellinen projekti kerrallaan. Arvostamme yhteisöämme, hyviä työoloja, osaamisen kehittämistä ja vapaa-aikaa läheisten parissa –asioita, joilla on merkitystä myös asiakaskokemukseen.

Emme puolestaan investoi mm. omiin toimitiloihin, voimakkaaseen kasvuun, tarpeettomiin työsuhde-etuihin tai muuhun turhaan. Rakenteemme on myös matala, ilman ulkoista omistajajoukkoa. Karsimme siis asioista, joilla ei ole asiakaskokemuksen tai osakkaan kannalta merkitystä.

Miten voit hakea?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta niin haluamme tavata sinut rennossa ilmapiirissä, puolin jos toisin sitoumuksetta esim. lounaalla ajatuksia vaihtaen – kerromme mielellämme avoimesti lisää konseptistamme. Lisäksi sinun ajatuksesi toimialan tilasta ja suunnasta kiinnostavat meitä kovasti.

Hae mukaan jättämällä yhteydenottopyyntö osakkaat sivulta tai ottamalla yhteyttä suoraan meihin.

Vastaa

2 kommenttia artikkeliin “Kokenut sovelluskehittäjä, haemme uusia osakkaita.

  1. Avatar Mikael sanoo:

    Entä IPR-omistus ja yrityskulttuuri joka joukkoistaa hallituksen asiakkaille ja turvaa heidänkin oikeudet?

    1. Lauri Nousiainen Lauri Nousiainen sanoo:

      Hyvä kysymys! Asiakas omistaa IPR oikeudet jo normaalisti IT2018 tms. hankintasopimusten mukaan. Yrityskulttuuri on meidän oma ja sitä kehitetään yhdessä.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!