Sovelluskehityksen ja/tai datan konkari, haemme uusia osakkaita!

Avoin haku

Meillä sinun osaamistasi arvostetaan markkinoiden reiluimmin tekijöiden omistaessa 80% yhtiöstä (perustajat loput 20%). Liity mukaan, tehdään tämä yhdessä oikein!

Haemme:

Kokeneita sovellus- ja datakehityksen ammattilaisia, ensisijaisesti arkkitehteja, kehittäjiä ja lead kehittäjiä. Tech stackissa meitä kiinnostaa moderni Java- ja JavaScript/TypeScript, Scala, Go, Kotlin, Python, C#, Rust sekä ETL/dataosaaminen, esim. Spark, Kafka, Flink ja Snowflake. Tietysti pilviteknologiat mm. AWS ja Azure on nykypäivää. Toki tiettyä teknologiaa tärkeämpää on kyky omaksua uutta tietoa ja valita oikea työkalu tehtävään. Tämän lisäksi meille on tärkeää, että osaat viestiä sujuvasti ja rakentaa luottamusta yhteisössä.

Kokemusta toivoisimme yhteensä vähintään 6 vuotta. Datan osalta mielellään vähintään viimeiset 2 vuotta dataputkien parissa. Arvostamme suuresti kokemusta hyvin onnistuneesta palvelukehityksestä, joissa sinulla on ollut oma merkittävä rooli. Lisäksi tietysti asiakaspalvelun taitoja ei voi unohtaa.

Tarjoamme:

Lähes rajattomat mahdollisuudet järjestää omaa uraasi ja elämääsi eteenpäin miten haluat. Olemme kokeneita (n. 6 – 20v) sovellus- ja datakehityksen ammattilaisia, joita yhdistää oikeudenmukaisuuden arvo. Käytännössä arvo toteutuu markkinoiden reiluimman omistamisen kautta, joka on konseptina täysin ainutlaatuinen (> aiheesta lisää).

Muutamme maailmaa paremmaksi merkityksellinen projekti kerrallaan. Arvostamme yhteisöämme, hyviä työoloja, osaamisen kehittämistä ja vapaa-aikaa läheisten parissa –asioita, joilla on merkitystä myös asiakaskokemukseen.

Emme puolestaan investoi mm. omiin toimitiloihin, tarpeettomiin työsuhde-etuihin tai muuhun turhaan. Rakenteemme on myös matala, ilman ulkoista omistajajoukkoa. Karsimme siis asioista, joilla ei ole asiakaskokemuksen tai osakkaan kannalta merkitystä.

Miten voit hakea?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta niin haluamme tavata sinut rennossa ilmapiirissä, puolin jos toisin sitoumuksetta esim. lounaalla ajatuksia vaihtaen – kerromme mielellämme avoimesti lisää konseptistamme. Lisäksi sinun ajatuksesi toimialan tilasta ja suunnasta kiinnostavat meitä kovasti.

Hae mukaan jättämällä yhteydenottopyyntö osakkaat sivulta tai ottamalla yhteyttä suoraan meihin.

Vastaa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!