Oikeudenmukainen ohjelmistotalo

Aito asiakaskokemus syntyy osakkaiden palvelulupauksella

Palvelulupaus

Sitoutuminen

Sitoudumme antamiimme lupauksiin. Jokainen palvelulupaus tehdään osakastiimin toiveesta ja toimesta, koska he ovat myös koko liiketoiminnan merkittäviä omistajia. Sitoutunut osakas on asiakkaan paras sijoitus.

Osaaminen

Suomessa on n. 70 000 sovelluskehittäjää, joista 10-15 % kuuluu terävimpään kärkeen. Motivoituneen huippuosaajan tuottavuus ja luovuus on moninkertainen. Me tarjoamme näille modernin ajan käsityöläisille oikeudenmukaisen ja arvostuksen täyteisen kodin.

Hinnoittelu

Osakkaamme antavat asiakkaille vapauden hinnoitteluun palvelukokemuksen perusteella. Se ratkaisee sovelluskehitysprojektin perinteisen haasteen lopputulospohjaisessa hinnoittelussa. Tämä on mielestämme asiakkaan oikeus.

Miksi Luoto Company?

Digitalisaatio muodostaa eri toimialoille kujanjuoksun, jossa hitaat jäävät nopeasti jälkeen. Hyvällä idealla ei ole merkitystä, jos toteutusta ei saada toimintavarmasti ja aikataulussa maaliin. Me olemme sovelluskehityksen huippuosaajiin ja heidän hyvinvointinsa maksimointiin keskittynyt asiantuntijatoimisto, jonka osakkaat omistavat palvelulupauksen yhdessä.

Digitalisaatiossa on kyse pohjimmiltaan ajan ja muiden resurssien säästämisestä tai arvoa tuottavasta sisällöstä.

Miten toimimme?

Tekijämme ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka hahmottavat kokonaiskuvan ja oman arvoa tuottavan roolinsa. Nykypäivän toteutuksen lopputulosten kannalta tärkein kolmikko muodostuu moniosaavasta kehitystiimistä, palvelumuotoilijasta ja riittävästä loppukäyttäjien edustuksesta. Muiden tärkeiden roolien (mm. johto, prosessit, infrastruktuuri) tehtävänä on edesauttaa kolmikkoa loistamaan.

Lue lisää

Ydinpalvelumme

Ratkaisu-arkkitehtuuri

Modernisti mikropalveluita pilvessä. Pakollinen teknisen ratkaisun runko. Selkeä kuva kokonaisuudesta.

Fullstack sovelluskehitys

Nykyaikaisilla teknologioilla rakennettu web- ja mobiilitoteutus, liiketoimintalogiikka ja tietokannat.

Laadunvarmistus ja Automaatio

Laadunvarmistus, tietoturva, automaatio- ja suorituskykytestaus on tärkeää, siinä missä kehitystä tukeva nykyaikainen automaatiokin.

Data

Maailma on saavuttanut pisteen, jossa markkinatieto on pitkälle digitaalisessa muodossa. Uudet, innovatiiviset palvelut rakennetaan ehjän datan päälle.

Tiiminvetäjä

Itseohjautuva tiimi tarvitsee myös tukitoimintoja, riippuvuuksien hallintaa ja viestintää.

Tekoäly ja Koneoppiminen

Meillä on 4+1 innovaatiopalvelu, hyviä kokemuksia toteutuksista, sekä näkemyksiä mitä tässä voidaan tehdä nyt ja tulevaisuudessa.

Ostaminen helpoksi

1 Sinulla on idea, meillä osaajat

Ota yhteyttä. Olemme kollektiivisesti käärineet hihamme ylös jo niin monta vuosikymmentä, että tiedämme miten iso kuva piirretään yhdessä nopeasti. Suuruusluokka-arvion ja palvelulupauksen saat tiimiemme laatimana.

2 Sopimukset on jo laadittu

Toimiala on jo vakiintunut, sopimuksia on jokaisella meistä kaapit täynnä. Emme ole neuvottelemassa sopimuksia vaan edistämässä digitalisaatiota, joten meille kelpaavat samat sopimukset, jotka ovat kelvanneet jo vuosikymmenet eri projekteissa.

3 Palvelukokemus määrittää hinnan

Huippuosaamisella on hintansa, mutta meidän mielestä on vähintäänkin reilua, että asiakas voi vaikuttaa hintaan toimeksiannon lopputulosten perusteella. Meille tämä puolestaan asettaa sopivan haasteen osoittaa kansainvälisen tason moniosaamistamme käytännössä.

Mukana keskusteluissa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!