Suomalaisen asiantuntijatyön uusi aika

Suomalainen työ elää murroksen aikakautta. 40 % Suomen työvoimasta tekee työtään asiantuntijana. Siis lähes joka toinen.

Nykypäivän  suomalaisista suuri osa on asiantuntijoita, joiden työn lisäarvon määrittää ostava asiakas. Me vauhditamme tätä murrosta oikeudenmukaisuuden teemalla, joka palkitsee huippuosaajat tasavertaisella omistajuudella ja jättää asiakkaalle mahdollisuuden arvottaa työ uudelleen lopputulosten perusteella. Tästä näkökulmasta haluamme osallistua myös julkiseen keskusteluun suomalaisen asiantuntijatyön kansainvälisen kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Meidät löytää alla olevilla hastageilla somesta. Viimeisimmät artikkelit meitä kiinnostavista aiheista löydät Facebook sivultamme, blogista, sekä mukana keskusteluissa osiosta. Lisäksi tavoitat meidät alareunan yhteystiedoista ja Helsingin toimistolta.

#elämäsiparassijoitus #oikeudenmukaisuus #tuottavuus #luovuus #digitalisaatio #asiantuntijatyö #osakas #yrittäjyys #luotocompany

Oikeudenmukaisuus on toimialan uusi normaali.

Tarinamme

Tavallinen suomalainen arki-ilta. Helsinkiläisen kodin puusta valmistettu keittiön pöytä. Hiljaisuuden rikkoo nauru, vanhan kaveriporukan kymmenien vuosien IT-alan kokemus on kerääntynyt jälleen yhteen. Yhteisymmärrys toimialojen muutostarpeesta on selkeä, tai on ollut sitä jo pitkään. Suomi on täyttämässä 100 vuotta, digitalisaatio on saapunut yhteiskunnan eri tasoille ja muutosten nopeudesta muodostuu toimialoille kujanjuoksukilpailu.

Markkinassa aidosti lisäarvoa tuottavia ideoita on paljon, mutta toteutus ei läheskään aina ole helppoa. Resurssiniukkuuden keskellä pitäisi löytää moniosaajia, jotka ymmärtävät riippuvuuksia ja liiketoimintaa. Ennen kaikkea parhailla osaajilla on kuitenkin asennetta – aitoa innostusta työtä kohtaan. Työtä, jossa viimeiset metrit ratkaisevat yllättävän paljon. Sinänsä tässä ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa, uuden luominen on ollut kautta historian kovan työn takana. Nyt siinä onnistuminen on vain asiakkaille entistä tärkeämpää.

Inspiroivan illan päätteeksi totesimme, että nykypäivän jälkiteollisessa asiantuntityössä on tilausta uudelle yritysrakenteelle, jonka kivijalassa korostuu oikeudenmukaisuus, arvostus ja vapaus. Tiedämme näiden arvojen tuovan osaajien terävimmän kärjen yhteen ja näyttämään suuntaa tulevaisuuteen. Tuo kivijalka kuvastaa meille pientä, kallioista, puuston suojaamaa ja vakaasti paikoillaan pysyvää luotoa tässä digitalisaation valtameressä. Luoto Company on uuden ajan sovelluskehityksen asiantuntijatoimisto.

Meidän merkittävään omistajuuteen pohjaava yrityskulttuuri. Luoto Company on tekijöidensä 80 %:sti omistama yritys. Meillä ei ole työntekijöitä, vaan osakkaita. Pyrimme luomaan työpaikan, jossa asiantuntijoilla on vapaus tehdä töitä ilmapiirissä, jossa arvostetaan modernien käsityöläisten osaamista, aidon omistajuuden kautta. Asiakkaillemme tapamme toimia tarkoittaa pitäviä palvelulupauksia ja motivoituneita huippuosaajia.

Mikä tekee meistä ainutlaatuisen?

mukana keskusteluissa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!