Oikeudenmukainen osakasjoukkue

Työn ja elämän tasapaino toteutuu parhaiten omistajana

Oikeudenmukaisuus

Olemme kuunnelleet jo yli 500 sovelluskehittäjän mielipiteitä heidän arvoistaan ja toiveistaan. Yhdeksi kantavaksi teemaksi nousee usein oikeudenmukaisuus. Meillä oikeudenmukaisuus tarkoittaa huippuosaajan osallistumista päätöksentekoon osakkaana, sekä vahvaa panostamista osaamisen kehittämiseen. Tiedostamme osaamisen arvomme ja haluamme ylläpitää sitä samanhenkisessä seurassa. Asiakkaille oikeudenmukaisuus näkyy tinkimättömänä palvelulupauksemme pitämisenä.

En ole täällä vain töissä.

(Luoto Companyn osakkaat)

Osakkuus tuo työlle merkitystä

Voimme luoda työllämme hyvää asiakkaallemme, yrityksellemme ja koko yhteiskunnalle. Työn merkityksellisyyden kokemisella on vahva vaikutus oppimiseen ja motivaatioon. Olemme parhaimmillamme, kun koemme olevamme osana kannustavaa, turvallista ja lämminhenkistä yhteisöä, joka työskentelee merkityspohjaisesti. Osakkuus antaa meille mahdollisuuden keskittyä asiakastyöhön ja tehdä siitä itsemme näköistä. Projekteissa voimme löytää merkityksiä esimerkiksi ympäristön suojelusta, heikompiosaisten auttamisesta tai vaikkapa tiedon läpinäkyvyyden lisäämisestä.

Oman työn omistaminen

Luoto Company on tekijöidensä 80 %:sti omistama. Meille omistajuus tarkoittaa taloudellista vapautta ja päätösvaltaa tasavertaisena osakkaana. Meillä voit tehdä asiakastyötä parhaalla mahdollisella tavalla ilman työnantajan asettamia rajoitteita. Osakkuus lunastetaan sijoitetulla pääomalla, eli huippuosaamisella ja hyvällä asenteella. Yhdessä olemme Luoto Company. Lue lisää blogista mitä omistajan oikeudet käytännössä tarkoittavat.

lue lisää

Kuinka pääsen mukaan?

Kasvatamme luotolaisten tiimiä kestävästi ja harkitsevasti. Haluamme joukkoomme luotettavia, kokeneita ammattilaisia, joille oman kehittymisen lisäksi asiakkaan onnistuminen on ykkösjuttu. Lue lisää blogista avoimesta hausta ja tarjoamastamme mahdollisuudesta.

Lue lisää

Hae mukaan jättämällä yhteydenottopyyntö tai ottamalla yhteyttä suoraan meihin vapaamuotoisella viestillä ja tavalla.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!