Kokeneiden ammattilaisten osakasjoukkue

Työn ja elämän tasapaino toteutuu omistajuuden kautta, joka kunnioittaa yksilön vapauksia.

Miksi omistaminen on tärkeää?

Osaaminen on nykypäivänä rahaa arvokkaampaa pääomaa ja kokemuksella tiedämme, että työn ja elämän tasapaino toteutuu parhaiten päätösvaltaisen omistajuuden kautta, jonka yhteisö kunnioittaa myös yksilön vapauksia. Meillä se tarkoittaa käytännössä sitä, että 80% omistaa palveluyhtiön asiantuntijat.

Omistajuuden keskeisimmät erot työntekijään ovat päätöksenteossa, taloudellisessa vallassa, voiton jaossa, informaation läpinäkyvyydessä ja yhtiön valuaation kasvussa. Omistajuus myös tuo koko yrityksen tiiviimmin yhteen, eikä kyse ole yksilön vapauden kannalta sen ihmeellisemmästä järjestelystä kuin työsuhdekaan. Kenenkään ei ole pakko omistaa osuutta ja osakkeista pääsee myös eroon. Oman työpaikan osakkaana työstä tulee kuitenkin merkityksellisempää. Meidän mallissamme on huomioitu myös päätöksenteon mahdollisuus, joka ei usein ole enää mielekästä, jos omistajajoukko kasvaa liian suureksi.

Työyhteisönä haluamme olla rakentamassa parempaa maailmaa uusien digitaalisten menestystarinoiden kautta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme innolla mukana useissa yhteiskunnallisesti ja kansainvälisesti merkittävissä hankkeissa, esimerkiksi ilmastonmuutokseen liittyen.

Osakkaiden näkemyksiä

”Meille voi hakea, kun on löytänyt työelämässä oman paikkansa, tietää, mitä haluaa tehdä, on tarpeeksi itsevarma osaamisestaan, on solidaarinen ihminen ja hyväksyy sen, että teemme porukkana töitä ja tuemme toisiamme.”

– Jarno P., Kokenut ohjelmistokehittäjä

”Olemme tavanneet yli 800 tekijää kasvokkain. Useimmiten valinnoissa korostuu myös sosiaaliset taidot, suositukset talon sisältä, sekä selkeät referenssit.”

– Lauri N., Operatiivinen johtaja

”Omistajana olen päättämässä yrityksen käytännöistä ja varojen käytöstä. Olemme sopineet työssä jaksamisen ja perheen kannalta oleellisista kuuden viikon vuosilomista ja monista muista henkilökohtaisista joustoista. Luodolla minulla on ollut aiempaa enemmän aikaa myös perheelleni.”

-Jaakko J., Kokenut ohjelmistokehittäjä

Oletko kiinnostunut osakkuudesta?

Avoimet osakkuuspaikat: 0

Miksi 0? Uskomme siihen, että omistajuus on vahvimmillaan kun päätöksenteko säilyy tiimeissä lähellä asiakasta, joissa ihmiset tuntevat toisensa. Haluamme panostaa myös liiketoiminnan kehitykseen ja asiakkaan kasvuun oman ulkoisen kasvun sijaan. Palveluyhtiöiden asiantuntijatyön tulevaisuus on raekooltaan pienemmissä yrityksissä, joissa voidaan hyvin.

Tulevaisuus on myös verkostoja, joten haluamme kuulla sinusta ja ajatuksistasi. Jos olet kokenut ohjelmistokehityksen ja/tai datan ammattilainen, ota yhteyttä ja tavataan rennoissa merkeissä. Lisäksi seuraamalla tarinamme jatkoa LinkedInissä kuulet ensimmäisenä uudet tarjoamamme mahdollisuudet.

Jos kuitenkin olet jo päätöksiä tekemässä, niin oikeudenmukaisuuden tarina saa suoraan jatkoa ekosysteemin muodossa. Uudet tulokkaat muodostavat oman rikkaan identiteettinsä ja he hakevat parhaillaan uusia osaajia. Yhdessä jaamme saman arvopohjan ja mallin. Ekosysteemin jäsenet löydät sivun alalaidasta.

Haluatko kuulla lisää?