Oikeudenmukaisuus

Tavoittelemisen arvoinen asiantuntijatyön uusi normaali.

Oikeudenmukaisuus

Yrityksen alkutaipaleella keskustelimme yli 300 sovelluskehittäjän kanssa heidän arvoistaan ja toiveistaan. Yhdeksi kantavaksi teemaksi nousi oikeudenmukaisuus. Meillä oikeudenmukaisuus tarkoittaa huippuosaajan osallistumista päätöksentekoon osakkaana, sekä vahvaa panostamista osaamisen kehittämiseen. Tiedostamme osaamisen arvomme ja haluamme ylläpitää sitä samanhenkisessä seurassa. Asiakkaille oikeudenmukaisuus näkyy tinkimättömänä palvelulupauksemme pitämisenä.

Merkitys

Merkityksellä  on vaikutus oppimiseen ja motivaatioon. Olemme parhaimmillamme, kun koemme olevamme osana kannustavaa, turvallista ja lämminhenkistä yhteisöä, joka työskentelee merkityspohjaisesti. Yksi merkityksistämme on suomalaisen asiantuntijatyön kilpailukyvyn kehittäminen oikeudenmukaisuuden ja osaamispääoman arvostamisen kautta. Projekteissa me voimme löytää merkityksiä esimerkiksi ympäristön suojelusta, heikompiosaisten auttamisesta tai vaikka tiedon läpinäkyvyyden lisäämisestä.

Omistajuus

Luoto Company on tekijöidensä 80 %:sti omistama. Meille omistajuus tarkoittaa taloudellista vapautta ja päätösvaltaa tasavertaisena osakkaana. Tämä tarkoittaa työntekijän etujen lisäksi omistajan oikeuksia. Osakkuus lunastetaan sijoitetulla pääomalla, eli huippuosaamisella ja hyvällä asenteella. Yhdessä olemme Luoto Company.

Kuinka pääsen mukaan?

Kasvatamme luotolaisten tiimiä kestävästi ja harkitsevasti. Haluamme joukkoomme luotettavia, kokeneita ammattilaisia, joille oman kehittymisen lisäksi asiakkaan onnistuminen on ykkösjuttu. Aloita matkasi keskustelemalla yhden tai useamman luotolaisen kanssa, he kertovat sinulle lisää siitä, mitä ja miten teemme. Tech stackissa ensisijaisesti arvostamme modernia Java ja Javascript (node.js, react, angular jne.) osaamista. Lisäksi olemme innostuneita datasta, tekoälystä ja koneoppimisesta.

Lue lisää täältä.

TAI

Ota yhteyttä:

Nira Biaudet, CSO

nira.biaudet@luotocompany.fi

Mukana keskusteluissa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!