Luotettava digitalisaation kumppani

Monipuolista arkkitehtuurien, ohjelmistokehityksen, datan, laadun ja automaation osaamista kokeneiden ammattilaisten sitoumuksella

Olemme toimialan ainoa kokeneet ammattilaiset yhdistävä osakasjoukkue

Rakennamme laadukkaita digitaalisia palveluita asiakkaillemme. Ydinosaamisemme on arkkitehtuurien, ohjelmistokehityksen, datan, laadun, automaation ja projektijohtamisen asiantuntijapalveluissa. Teknologisesti osaamisemme on vahvinta avoimen lähdekoodin räätälöidyissä, pilvipohjaisissa ratkaisuissa. Palvelemme asiakkaita joustavasti, valmiina tiimeinä tai sujuvasti muiden toimittajien rinnalla.

Täysin ainutlaatuisena piirteenä meidän pääomistajia 80% osuudella ovat kokeneet ammattilaiset. Osakasjoukkueen jäsenillä on keskimäärin 14 vuoden monipuolinen kokemus laadukkaiden digitaalisten ratkaisujen toteutuksesta. Olemme toimialan ainoa yritys, jossa sitoudutaan omilla kasvoilla koko yrityksen leveydeltä asiakaskokemukseen merkittävän yhteisomistajuuden kautta. Meillä yksilön tukena on aina sitoutunut joukkue, joka haluaa onnistua jokaisessa toimeksiannossa. Lisäksi yhteisomistajuuden ansiosta emme ole yksilölaskutusohjautuvia ja omat päätöksemme tehdään lähellä asiakasta, asiakkaan tarpeet huomioiden.


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Osakkaiden näkemyksiä

”Luodon yhteisomistajuuden malli sitouttaa työntekijöitä luoden vahvan pohjan pitkille asiakassuhteille, osaamispääoman kehitykselle ja timantin koville tuloksille.”

– Martti R., Ratkaisuarkkitehti

”Moderni myynti ja asiakaskokemus toimii kaikilla tasoilla. Meillä se tarkoittaa esimerkiksi asiantuntijoidemme sitoutumista myös tarjousprosessiin tai virheetöntä laskutusta.”

– Tuomas N., Toimitusjohtaja

”Ymmärrämme laadun merkityksen projektissa, ja sen vaikutukset koko ohjelmiston elinkaareen. Toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa onnistuneita ohjelmistoprojekteja kehittämällä toimivia ja hyvin ylläpidettäviä ratkaisuja. Kehitys on myös läpinäkyvää ja ennakoitavaa.”

– Mikael S., Ohjelmistoarkkitehti & kehittäjä

Reilua kumppanuutta

Kokeneet tekijät

Olemme kaikki kokeneita ammattilaisia, joita kiinnostaa ratkoa merkityksellisiä, vaikeita liiketoimintaongelmia monipuolisen teknologia- ja menetelmäosaamisen avulla.

Omistautuneita ihmisiä

Sitoudumme yhdessä sovittuihin tavoitteisiin aina omilla kasvoillamme. Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani. Meillä jokaisen yksilön takana on aina tiivis osakasjoukkue.

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme onnistua jokaisessa toimeksiannossa, sekä ymmärtää ja vahvistaa asiakkaamme kulttuuria ratkaisukeskeisellä otteella. Olemme kuin yksi teistä.

Luotettava sillanrakentaja

Asiantuntijatyö perustuu luottamukseen ja yhteistyökykyyn, joten asiakkaan kulttuuri menee omamme edelle. Toimimme asiakkaan ja muiden toimijoiden kanssa aina reilusti.

Asiakkaidemme kokemuksia

”Luoto Companyn ehdoton vahvuus on se, että heiltä en ole koskaan saanut mitään muuta kuin priimaa.”

Jussi Väisänen
Director Development and Technology
Posti Group

”Tykkään Luodon asiakaslähtöisestä arvopohjasta, joka näkyy aitona konsultointina, jossa autetaan asiakasta menestymään.”

Jani Heinola
Information Technology Business Partner
Telia Finland

”Välillä pohdin, että onko yhteistyössä mitään kehittävää kun kaikki toimii loistavasti. En edes tiennyt, että yhteistyö voi olla näin helppoa.”

Hannu Sintonen
Expert
Fingrid

”Luoto näyttää onnistuneen palkkaamaan vain niitä hyviä ihmisiä. Kaikki meille työtä tekevät konsultit ovat aikaansaavia ammattilaisia ja jokaisen euron arvoisia.”

Jussi Saarinen
IT Development manager
Suomen Asiakastieto

“Minusta on hienoa, että Luodolla on tavallisia, asiantuntevia ja hyviä ihmisiä.”

Mari Moisio
Digital Services Coordinator
Oma Säästöpankki

”Luodon kehittäjillä on vahvasti sellainen ratkaisukeskeinen, itseohjautuva asenne, mutta toisaalta eivät yritä millään tavoin väkisin änkeä omia mielihalujaan asiakkaan niskoille. He ovat myös hyviä kommunikoimaan kehittäjiksi. :)”

Jouni Utriainen
Compensate

“Nopeasti elävässä ja kasvavassa ympäristössä työskennellessä Luodon kyky tarjota ammattitaitoista apua nopeasti on ollut korvaamatonta.”

Petri Luostarinen
Solution Manager
Musti Group

”Meillä olevat Luotolaiset ovat täyttä timanttia. Tyypit ovat valmiita ottamaan isosti vastuuta, mutta osaavat antaa tilaa myös muille. Meillä Luotolaiset ovat osa tiimiä, ei ulkopuolisia resursseja.”

Milka Virta
Head of Product Development
BeeHealthy

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tekemistämme töistä?

Uudet digitaaliset menestystarinat, niistä syntyvät oikeudet ja omistajuus kuuluvat asiakkaillemme ja sellaisina haluamme ne myös pitää. Mielestämme referenssit seuraavat asiantuntijatiimejä enemmän kuin yritystä, joten kerromme nykyisten asiakkaidemme luvalla mieluusti lisää asiantuntijoidemme toteuttamista ja teitä kiinnostavista referenssitoteutuksista.

Yksistään Luoto Companyn aikana olemme palvelleet yli 30:tä tyytyväistä asiakasta eri toimialoilla. Lisäksi jokaisella ammattilaisellamme on keskimäärin 14 vuoden kokemus uusien digitaalisten läpimurtojen toteuttamisesta laadukkaasti eri toimialoilla ja asiakkuuksissa.

Laadukas ohjelmistokehitys

Laatu on koko kehitykseen osallistuvan tiimin lopputulos, jossa kokemuksella on merkitystä. Meidän monipuolisen osakasjoukkueen jäsenillä on keskimäärin 14 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden rakentamisesta laadukkaasti, joten teimme oman näkemyksen aiheesta. Laatukehikko edesauttaa uuden kehityksen alkumetreillä tai jatkuvan kehityksen keskellä koko tiimiä erottamaan onnistumisen kannalta tärkeimmät käytännön tekijät.

Ennen kaikkea haluamme itse onnistua jokaisessa toimeksiannossa asiakkaamme rinnalla. Siksi pidämme tärkeänä laatuun vaikuttavien tekijöiden läpinäkyvää kuvausta. Oppaassa on kaksi erilaista lähestymistapaa, yleinen tai tarkemmin projektin luonteen huomioiva laajempi kuvaus. Opas on lisäksi vapaasti ladattavissa ilman yhteystietojen jättöä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli opas herätti sinussa ajatuksia tai kysymyksiä. Sparrailemme mielellämme laadukkaan ohjelmistokehityksen lisäksi eri aihealueissa, olipa kyse modernista arkkitehtuurista, teknologiasta, datasta, tekoälystä ja koneoppimisesta tai muista uusista suuntauksista alalla.

Haluatko kuulla lisää?