Oikeudenmukainen ohjelmistotalo

Pitävä palvelulupaus annetaan omistajan kasvoilla.

Palvelulupaus

Sitoutuminen

Sitoudumme antamiimme lupauksiin yrityksen omistajina. Jokainen tarjous tehdään osakastiimin toiveesta ja kasvoilla, ja kerromme avoimesti myös, mitä asiakkaalta odotetaan. Avaintekijät sitoutuvat sovittuihin tavoitteisiin, joten emme jätä asiakasta koskaan yksin.

Asiakaskokemus

Kulttuurimme joustaa asiakastarpeen mukaan. Käytännössä tarkoittaa muun muassa sitä, että teemme työtä asiakkaan tiloista tai etänä, yksin, parina, tiiminä tai sujuvasti osana monitoimittajaympäristöä, asiakkaan toivomilla teknologioilla ja tavoilla. Haluamme olla osa asiakkaan kulttuuria, rikastaen sitä.

Osaaminen

Suomessa on n. 70 000 sovelluskehittäjää, joista 10 prosenttia kuuluu alan terävimpään kärkeen. Motivoituneen huippuosaajan tuottavuus on moninkertainen verrattuna perustasoon. Olemme kokeneita, työskennelleet 6–20 (ka. 14) vuotta toimialalla, joten teknisten taitojen lisäksi vastuunkanto ja sujuva yhteistyö on meille tuttua.

Miksi Luoto Company?

Digitalisaatio muodostaa eri toimialoille kujanjuoksun, jossa hitaat jäävät nopeasti jälkeen. Hyvällä idealla ei ole merkitystä, jos toteutusta ei saada toimintavarmasti ja aikataulussa maaliin. Me olemme sovelluskehityksen huippuosaajiin ja heidän hyvinvointinsa maksimointiin keskittynyt asiantuntijatoimisto, jonka osakkaat omistavat palvelulupauksen yhdessä.

Digitalisaatiossa on kyse pohjimmiltaan ajan ja muiden resurssien säästämisestä tai arvoa tuottavasta sisällöstä.

Miten toimimme?

Tekijämme ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka hahmottavat kokonaiskuvan ja oman arvoa tuottavan roolinsa. Meidän kulttuurin keskiössä on asiakaskokemus. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kulttuurissamme on tilaa asiakkaalle, itse asiassa haluamme sopeutua ja vahvistaa asiakkaan kulttuuria sen sijaan, että rakentaisimme kilpailevaa toimintaa. Toimimme myös asiakkaan tarpeiden mukaan yksin, tiiminä tai jopa kokonaisvastuussa yhdessä tarkoin valittujen kumppaniemme kanssa.

Lue lisää

Ydinpalvelumme

Ratkaisu-arkkitehtuuri

Modernisti mikropalveluita pilvessä. Pakollinen teknisen ratkaisun runko. Selkeä kuva kokonaisuudesta.

Fullstack sovelluskehitys

Nykyaikaisilla teknologioilla rakennettu web- ja mobiilitoteutus, liiketoimintalogiikka ja tietokannat.

Laadunvarmistus ja Automaatio

Laadunvarmistus, tietoturva, automaatio- ja suorituskykytestaus on tärkeää, siinä missä kehitystä tukeva nykyaikainen automaatiokin.

Data

Maailma on saavuttanut pisteen, jossa markkinatieto on pitkälle digitaalisessa muodossa. Uudet, innovatiiviset palvelut rakennetaan ehjän datan päälle.

Tiiminvetäjä

Itseohjautuva tiimi tarvitsee myös tukitoimintoja, riippuvuuksien hallintaa ja viestintää.

Tekoäly ja Koneoppiminen

Meillä on 4+1 innovaatiopalvelu, hyviä kokemuksia toteutuksista, sekä näkemyksiä mitä tässä voidaan tehdä nyt ja tulevaisuudessa.

Ostaminen helpoksi

1 Sinulla on idea, meillä osaajat

Ota yhteyttä. Olemme kollektiivisesti käärineet hihamme ylös jo niin monta vuosikymmentä, että tiedämme miten iso kuva piirretään yhdessä nopeasti. Suuruusluokka-arvion ja palvelulupauksen saat tiimiemme laatimana.

2 Sopimukset on jo laadittu

Toimiala on jo vakiintunut, sopimuksia on jokaisella meistä kaapit täynnä. Emme ole neuvottelemassa sopimuksia vaan edistämässä digitalisaatiota, joten meille kelpaavat samat sopimukset, jotka ovat kelvanneet jo vuosikymmenet eri projekteissa.

3 Palvelukokemus määrittää hinnan

Huippuosaamisella on hintansa, mutta meidän mielestä on vähintäänkin reilua, että asiakas voi vaikuttaa hintaan toimeksiannon lopputulosten perusteella. Meille tämä puolestaan asettaa sopivan haasteen osoittaa kansainvälisen tason moniosaamistamme käytännössä.

Mukana keskusteluissa

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!