Oikeudenmukainen ohjelmistotalo

Pitävä palvelulupaus annetaan omistajan kasvoilla

Palvelulupaus

Sitoutuminen

Sitoudumme antamiimme lupauksiin yrityksen omistajina. Jokainen tarjous tehdään osakastiimin toiveesta ja kasvoilla, ja kerromme avoimesti myös, mitä asiakkaalta odotetaan. Avaintekijät sitoutuvat sovittuihin tavoitteisiin, joten emme jätä asiakasta koskaan yksin.

Asiakaskokemus

Kulttuurimme joustaa asiakastarpeen mukaan. Käytännössä tarkoittaa muun muassa sitä, että teemme työtä asiakkaan tiloista tai etänä, yksin, parina, tiiminä tai sujuvasti osana monitoimittajaympäristöä, asiakkaan toivomilla teknologioilla ja tavoilla. Haluamme olla osa asiakkaan kulttuuria, rikastaen sitä.

Osaaminen

Suomessa on n. 70 000 sovelluskehittäjää, joista 10 prosenttia kuuluu alan terävimpään kärkeen. Motivoituneen huippuosaajan tuottavuus on moninkertainen verrattuna perustasoon. Olemme kokeneita, työskennelleet 6–20 (ka. 14) vuotta toimialalla, joten teknisten taitojen lisäksi vastuunkanto ja sujuva yhteistyö on meille tuttua.

Miksi Luoto Company?

Digitalisaatio muodostaa eri toimialoille kujanjuoksun, jossa hitaat jäävät nopeasti jälkeen. Hyvällä idealla ei ole merkitystä, jos toteutusta ei saada toimintavarmasti ja aikataulussa maaliin. Me olemme sovelluskehityksen huippuosaajiin ja heidän hyvinvointinsa maksimointiin keskittynyt asiantuntijatoimisto, jonka osakkaat omistavat palvelulupauksen yhdessä.

Digitalisaatiossa on kyse pohjimmiltaan ajan ja muiden resurssien säästämisestä tai arvoa tuottavasta sisällöstä.

Ydinpalvelumme

Ratkaisu-arkkitehtuuri

Modernisti mikropalveluita pilvessä. Pakollinen teknisen ratkaisun runko. Selkeä kuva kokonaisuudesta.

Fullstack sovelluskehitys

Nykyaikaisilla teknologioilla rakennettu web- ja mobiilitoteutus, liiketoimintalogiikka ja tietokannat.

Laadunvarmistus ja Automaatio

Laadunvarmistus, tietoturva, automaatio- ja suorituskykytestaus on tärkeää, siinä missä kehitystä tukeva nykyaikainen automaatiokin.

Data

Maailma on saavuttanut pisteen, jossa markkinatieto on pitkälle digitaalisessa muodossa. Uudet, innovatiiviset palvelut rakennetaan ehjän datan päälle.

Tiiminvetäjä

Itseohjautuva tiimi tarvitsee myös tukitoimintoja, riippuvuuksien hallintaa ja viestintää.

Tekoäly ja Koneoppiminen

Meillä on 4+1 innovaatiopalvelu, hyviä kokemuksia toteutuksista, sekä näkemyksiä mitä tässä voidaan tehdä nyt ja tulevaisuudessa.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!