Sovelluskehityksen palvelut vahvalla kokemuksella

Pitävä palvelulupaus annetaan omistajan kasvoilla

Palvelulupaus

Sitoutuminen

Sitoudumme antamiimme lupauksiin yrityksen omistajina. Jokainen tarjous tehdään osakastiimin toiveesta ja kasvoilla, ja kerromme avoimesti myös, mitä asiakkaalta odotetaan. Avaintekijät sitoutuvat sovittuihin tavoitteisiin, emmekä jätä asiakasta koskaan yksin.

Asiakaskokemus

Kulttuurimme keskiössä on asiakaskokemus. Käytännössä tarkoittaa muun muassa sitä, että teemme työtä asiakkaan tiloista tai etänä, yksin, parina, tiiminä tai sujuvasti osana monitoimittajaympäristöä, asiakkaan toivomilla teknologioilla ja tavoilla. Haluamme olla osa asiakkaan kulttuuria, rikastaen sitä.

Osaaminen

Suomen n. 70 000 sovelluskehittäjästä 10 prosenttia kuuluu alan terävimpään kärkeen. Motivoituneen huippuosaajan tuottavuus on moninkertainen verrattuna perustasoon. Olemme kokeneita, työskennelleet 6–20 (ka. 14) vuotta toimialalla, joten teknisten taitojen lisäksi vastuunkanto ja sujuva yhteistyö on meille tuttua.

Ydinpalvelumme

Ratkaisu-arkkitehtuuri

Modernisti mikropalveluita pilvessä. Pakollinen teknisen ratkaisun runko. Selkeä kuva kokonaisuudesta.

Fullstack sovelluskehitys

Nykyaikaisilla teknologioilla rakennettu web- ja mobiilitoteutus, liiketoimintalogiikka ja tietokannat.

Laadunvarmistus ja Automaatio

Laadunvarmistus, tietoturva, automaatio- ja suorituskykytestaus on tärkeää, siinä missä kehitystä tukeva nykyaikainen automaatiokin.

Data

Maailma on saavuttanut pisteen, jossa markkinatieto on pitkälle digitaalisessa muodossa. Uudet, innovatiiviset palvelut rakennetaan ehjän datan päälle.

Tiiminvetäjä

Itseohjautuva tiimi tarvitsee myös tukitoimintoja, riippuvuuksien hallintaa ja viestintää.

Tekoäly ja Koneoppiminen

Meillä on hyviä kokemuksia uusista älykkäistä toteutuksista, sekä näkemyksiä mitä tässä voidaan tehdä nyt ja tulevaisuudessa.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!