Tietosuojaseloste

Tietoa henkilötietojen käsittelystä Luoto & Company Oy:ssa

 

Miten yrityksessä suhtaudutaan henkilötietojen käsittelyyn?

Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat ydinasioita Luoto Company Oy:n liiketoiminnassa, niin myös henkilötietojen käsittelyssä.

Tämän informaation kautta kerromme asiakkaillemme, yhteistyökumppaniemme ja kaikille muiden kanssamme asioiville, miten käsittelemme henkilötietoja, kun vuorovaikutamme erilaisissa yhteyksissä digitaalisessa ja fyysisessä palveluympäristössä.

 

Käsittelyn tarkoitus, oikeusperusteet ja tiedon lähteet

Emme tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja verkkosivujen käyttäjistä. Palvelemme yritysasiakkaita ja julkisia laitoksia. Tämän vuoksi käsittelemme rekisterinpitäjänä pääasiassa henkilötietoja, jotka olemme saaneet toimiessamme yhteistyössä tai asiakassuhteessa yrityksen tai yhteisön kanssa. Näin ollen rekisteröidyt ovat yritysasiakkaitamme tai potentiaalisia yritysasiakkaitamme.

Toiminnassamme käsittelemme henkilötietoja seuraaviin käyttötarkoituksiin ja seuraavilla perusteilla:

  1. Hoidamme asiakassuhdettamme sopimuksemme perusteella
  2. Hoidamme asiakassuhdettamme toimittaaksemme palvelut ja tilaukset sopimuksen perusteella
  3. Markkinoidaksemme palveluitamme
  4. Parantaaksemme palvelukokemustasi

 

Tietojen siirtäminen, luovuttaminen, säilytys ja profilointi

 

Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin Luoto & Company Oy:ssä kyseisten tietojen käsitteleminen tehtävänmukaisesti kuuluu. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Säilytämme henkilötietoja sopimussuhteen voimassaoloajan lisäksi kuusi kuukautta sopimussuhteen päättymisen jälkeen varmistaaksemme palveluumme mahdollisesti sopimuksen päättymisen jälkeen tulevien tiedusteluiden käsittelyn.

 

Käsittelyn kesto

Säilytämme tietojasi sopimussuhteen ajan ja kuusi kuukautta tämän jälkeen.

 

Oikeutesi käyttämiemme henkilötietojen suhteen

Rekisteröidyn oikeudet:

  •  Voit tarkistaa ja päivittää henkilötietosi ajan tasalle (tarkastus- ja korjausoikeus).

    •    Voit vastustaa tietojesi käyttämistä mm. asiakasviestintään ja markkinointiin (kielto-oikeus).

    •    Voit pyytää tietosi poistamista järjestelmistämme (tietojen poistamisoikeus).

    •    Voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle, jos emme mielestäsi noudata voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä käsitellessämme henkilötietojasi.

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Lauri Nousiainen, puh: +358(40)7184066

Tietojesi tarkastus, korjaaminen, poistaminen ja käytön vastustaminen onnistuu parhaiten ottamalla sähköpostitse yhteyttä Luoto & Company Oy:n tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöön.

 

Tietojen luovutukset

Luoto & Company Oy ei luovuta tietoja EU:n ulkopuolelle. Tilanteissa, joissa se kerää käyttäjätietoja palvelun laadun takaamiseksi Google Analytics ohjelmalla, tietoja toimitetaan Googlelle, jonka palvelut sijaitsevat USA:ssa.

 

Luoto & Company Oy:n nettisivuston evästekäytännöt

 

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi, kun vierailet sivustolla. Evästeitä käytetään yleisesti, jotta verkkosivustot toimisivat tai olisivat tehokkaampia. Ne myös välittävät tietoa sivuston omistajille.

Kuinka käytämme evästeitä?

Verkkosivustolla käytetään Googlen (Google Inc.) toimittamaa Google Analytics -ohjelmaa, joka helpottaa sivuston käytön seurantaa. Tähän tarkoitukseen Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat käyttäjän tietokoneelle siirrettäviä tekstitiedostoja.

Tämän verkkosivuston käytöstä evästeillä luotu tieto (vakiomuotoiset internetin kirjautumistiedot, käyttäjän IP-osoite mukaan lukien, ja käyntitiedot nimettöminä) siirtyy ja tallentuu Googleen, muun muassa Yhdysvalloissa oleville palvelimille. Käyttäjän IP-osoite anonymisoidaan ennen kuin se lähetetään Googleen.

Privacy Shield -varmennuksensa mukaisesti Google ilmoittaa, että se noudattaa EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield -järjestelyä. Google voi toimittaa Google Analyticsin keräämiä tietoja kolmansille osapuolille lain sitä edellyttäessä tai kolmansien osapuolten käsitellessä tietoja Googlen puolesta.

Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita mihinkään muuhun Googlessa säilytettävään tietoon.

Google Analyticsin evästeiden käytön voi estää lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon.

 

Google Analytics -ohjelman Opt-out Browser Add-on

Evästeitä käytetään myös tallentamaan tieto siitä, onko rekisteröity hyväksynyt evästeiden käytön neuvoston verkkosivustolla, joten kysymystä ei esitetä joka vierailulla uudelleen.

Neuvoston verkkosivusto käyttää Siteimprovea pääsyssä tapahtuvien virheiden määrittämiseen ja korjaamiseen. Siteimprove tarjoaa myös verkkoanalyysipalvelun tämän verkkosivuston käytön seuraamiseksi.

Siteimprove käyttää evästeitä palveluissaan: kaikki Siteimproven keräämä data tallennetaan EU:ssa (Tanskassa). Siteimprove kerää dataa, kuten IP-osoitteita, selaintyyppejä ja käyntejä sivuilla.

Lisätietoja:

Siteimprove Security and Data Protection

 

Miten valvoa evästeiden käyttöä?

Voit halutessasi valvoa ja/tai poistaa evästeitä. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi jo olevat evästeet, ja useimmissa selaimissa voi ottaa käyttöön asetuksen, joka estää evästeiden tallentumisen.

Tietoa evästeistä

Evästeiden hallinta selaimellasi

Useimmissa selaimissa voit

  • nähdä koneellasi olevat evästeet ja poistaa ne yksitellen
  • estää kolmannen osapuolen evästeiden tallentumisen
  • estää tiettyjen sivustojen evästeiden tallentumisen
  • estää kaikkien evästeiden asettamisen
  • poistaa kaikki evästeet, kun suljet selaimesi

Huomaa kuitenkin, että jos päätät poistaa evästeet, poistat samalla omat asetuksesi. Jos taas estät evästeiden käytön kokonaan, monet verkkosivustot (muun muassa EU:n neuvoston) eivät toimi kunnolla ja verkkolähetykset eivät toimi ollenkaan. Tämän takia emme suosittele evästeiden käytön estämistä, jos haluat seurata verkkolähetyksiä.

Ensimmäinen kotimme Helsingissä.

Eerikinkatu 28 9krs., 00100 HELSINKI. Tervetuloa!